Drama unei tinere mame aflate în pragul disperării de după divort

Avocat divort Amuza Adrian o apără pe tânăra ce trăiește o dramă în urma divorțului intentat.

Avocat divort Adrian Amuza vorbeste despre drama unei tinere mame care a ajuns în pragul disperării! Femeia numără zilele până când fetița ei va fi smulsă din brațe chiar de tatăl ei, un DJ spaniol. Fetita, de doar 4 ani, este traumatizata, a fost abuzata in mod violent de catre tatal ei, batuta si respinsa. Mama copilei s-a temut pentru viata ei si a facut plangere la Protectia Copilului, in Spania. Barbatul a avut chiar si un proces penal pentru violenta domestica. 

Barbatul a pacalit-o pe femeie pentru a veni in Spania sub pretextul ca tatal sau, care era pe moartea, sa o vada pe minora. Motivul era cu totul altul, faptul ca deschisese recurs in Spania si era nevoie de prezenta mamei acolo. Mama nu stia despre acest recurs, sentinta initiala obtinuta, data de tribunalele spaniole, constand in incredintarea fetitei catre mama si oferind program de legaturi personale pentru tata in Romania. Din punct de vedere juridic, daca mama nu mergea in Spania, pentru asa-zisul motiv de a vedea bunicul patern fetita, tatal ar fi pierdut acest recurs. Dar, in acest context, barbatul a castigat recursul in Spania. Sentinta tribunalului Spaniol a fost data in lipsa femeii, nu a avut drept la aparare, nu a fost citata, mama nestiind despre aceasta rezolutie, care a fost ascunsa de catre tata.

Femeia a ajuns sa fie amenintata de un executor judecatoresc ca i se va lua copilul.

Afla ce masuri a luat mama fetitei pentru a bloca executarea ordinului dat de autoritatile spaniole.

Printre lacrimi, ea îi transmite un mesaj dureros bărbatului în speranța că, măcar acum, în al 12-lea ceas, o va asculta. Mama numara zilele pe care le mai poate petrece langa fetita ei. 

Mai multe puteți urmări accesând linuk: https://www.youtube.com/watch?v=wF5407w89Ds&feature=youtu.be